01 de octubre de 2013
01.10.2013

Un simposi analitzarà els 30 anys de la Llei d'Ús i Ensenyament del Valencià

L'Acadèmia Valenciana de la Llengua convida a experts, polítics i juristes a debatre sobre el futur de la nostra llengua

01.10.2013 | 00:00

?
L'Acadèmia Valenciana de la Llengua, a través de la seua Secció de Foment, prepara la celebració del XXX Aniversari de la Llei d'Ús i Ensenyament del Valencià (LUEV) amb un simposi que tindrà lloc en el campus de la Universitat Politècnica de València els propers dies 22 i 23 de novembre, amb el títol El valencià: camí de futur.
L'organigrama de les dos jornades constarà de tres conferències i quatre taules redones, en les quals participaran i debatran polítics, juristes, ensenyants, periodistes i agents culturals per a examinar, des de diferents vessants, quin és el present i el futur de la nostra llengua trenta anys després de l'aprovació de la LUEV.

Ciprià Ciscar i Villalonga, presents
El president de la Secció de Foment, l'acadèmic Honorat Ros, que coordina el programa del simposi, ha avançat la participació dels exconsellers Ciprià Ciscar i Ferran Villalonga, els quals jugaren, en governs de signe polític distint i en etapes diferents, un paper important en la creació de la llei i en la posterior implantació de la llengua pròpia en el sistema educatiu.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Restaurantes en Valencia

Los mejores restaurantes en Valencia

Descubre los mejores restaurantes de tu zona: Gandía, Torrent, Sagunt... y disfruta de la cocina valenciana.
Todos los restaurantes de Valencia

 

Heráldica

Los mejores restaurantes en Valencia

¿Conoces la historia y los orígenes de tu apellido? Visita nuestro canal de Heráldica y descarga tu lámina. Si no encuentras tu apellido, pídelo gratis.