12 de enero de 2015
12.01.2015
Panorama

L´Escalante inaugura el cicle de companyies valencianes

El centre teatral acollirà fins al 8 de març fins cinc espectacles per a públic escolar i familiar amb titelles, pallassos, efectes audiovisuals i integració social

12.01.2015 | 04:14

El Centre Teatral Escalante de València recupera la seua activitat regular amb una nova edició del «Cicle Companyies valencianes', que durarà fins al 8 de març i que va començar ahir diumenge amb una estrena de la companyia «Bambalina Teatre». El centre oferirà una programació íntegrament dedicada a formacions teatrals locals, amb funcions en valencià i castellà per a públic escolar i familiar.

El diumenge 18 de gener serà el torn de PTV Clowns, una de les companyies més veteranes de l'escena valenciana, amb 40 anys de trajectòria. Eduardo Zamanillo i Empar Major s'acomiaden amb l'espectacle «Ja està!» de dos dels seus personatges clàssics: els pallassos Hula i Poll. A partir del diumenge 25 de gener i fins al 26 de febrer estarà en escena L'Horta Teatre, que reposa «Cyrano de Bergerac», una producció de l'Escalante que va ser tot un èxit la temporada passada. Roberto García és l'autor i director d'aquesta proposta amb una espectacular posada en escena, desplegant sorprenents efectes audiovisuals i molt humor.

Ja en el mes de març, el dia 1, arribarà La Finestra Nou Circ, una companyia valenciana de recent creació (2012) especialitzada en circ i integració social que representarà «La Família Romanesku», un espectacle que barreja acrobàcies, equilibrisme i malabars amb el gènere clown per a representar la vida quotidiana d'un grup que arriba de l'Est d'Europa, compartint taula, casa i treball en família, carregats de bon humor. El cicle es tancarà el 8 de març amb Lupa Teatre, una jove companyia caracteritzada per observar els petits detalls en els seus muntatges per a xiquets i adults. En «M i les balenes», els protagonistes són uns vells joguets i les històries dels xiquets amb els qui van jugar.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Restaurantes en Valencia

Los mejores restaurantes en Valencia

Descubre los mejores restaurantes de tu zona: Gandía, Torrent, Sagunt... y disfruta de la cocina valenciana.
Todos los restaurantes de Valencia

 

Heráldica

Los mejores restaurantes en Valencia

¿Conoces la historia y los orígenes de tu apellido? Visita nuestro canal de Heráldica y descarga tu lámina. Si no encuentras tu apellido, pídelo gratis.