Divendres 29 Feliu Ventura estrenarà a València, al Teatre Micalet, el seu darrer treball "Convocatòria", que ha rebut recentment el Premi Ovidi al millor disc de cançó d'autor i està nominat a la mateixa categoria al Premi Carles Santos. El xativí ho farà acompanyat de la seua nova banda, dirigida pel també xativí, pianista i compositor, Pau Chafer, amb el guitarrista Oscar Ureña i la multi-instrumentista Tere Nuñez. El concert arriba després de la presentació amb un èxit absolut a la prestigiosa Fira Mediterrània de Manresa.

"Convocatòria" és un treball que transmet optimisme malgrat els temps que corren, o potser precisament per això, i conté, segons conta Ventura, "onze himnes xicotets, domèstics i assemblearis" que pouen del pop-rock anglosaxó, de ritmes menys habituals en ell i de la música mediterrània, amb les lletres roents a la que ja ens té acostumats.

En són una mostra títols com "Difon el teu somriure"; "Cançó de bressol enmig del col·lapse"; "Tornarem a cantar"; "El que està passant al Japó", "El Sol al cim"; o "Ens guien les estrelles" dedicada al País Valencià.

Les cançons s'acompanyen en un llibre disc dels textos de referents polítics i socials de l'autor. Vesteixen les cançons, l'escriptora Gemma Pasqual, el crític Josep Vicent Frechina, el poeta Marc Granell, o els activistes David Fernàndez i Jordi Cuixart, i entre d'altres.

Al darrere dels arranjaments i de la producció hi ha el guitarrista i productor Borja Penalba i el compositor Pau Chafer, que encapçalen una selecta nòmina de convidats i una xicoteta col·laboració de Pep Gimeno 'Botifarra' i Ginestà. Després de València, Feliu Ventura continua la gira a Perpinyà, Mallorca, Barcelona, i a moltes més poblacions valencianes, les dates de les quals s'anunciaran molt prompte. Els disc ja està disponible en botigues i en totes les plataformes digitals.