Els Smoking Souls ompliran el Principal en el seu últim concert a València

El grup de Pego actuarà el 13 de maig dins de la gira ‘Flors i finals’ - El teatre acollirà Auxili el 25 d’abril

Els Smoking Souls.

Els Smoking Souls.

Els Smoking Souls han omplit el Teatre Principal de València en menys d’un dia. Així ho confirma el grup que ahir va anunciar l’actuació i que han mostrat la seua sorpresa perquè només 20 hores després les entrades estaven quasi exhaurides.

«Heu exhaurit el 90% de les entrades. Què feu??? Últimes entrades! Gràcies de cor», han escrit este matí en les seues xarxes socials.

La formació de Pego passarà pel Principal el 13 de maig a les 20:00 hores, amb la seua gira de comiat «Flors i finals», concerts després dels quals iniciaran una aturada indefinida a partir de 2024, segons va anunciar el grup el passat desembre. Durant este any, també tenen dates previstes a Barcelona i Madrid, i festivals com el Viña Rock, el Pirata Rock o el Feslloc, entre altres.

Dins del cicle "Música al Principal"

L’actuació a València s’inclou dins del cicle «Música al Principal» de la Conselleria de Cultura, i serà l’única aturada de la gira a la ciutat. Segons han avançat, es tracta «d’un concert excepcional amb un repertori nou i un espectacle molt especial».

«Serà una nit èpica la del 13 de maig al Principal de València. No ens ho haguérem imaginat mai quan vam començar aquesta història. Vos vegem allà», assegura el grup.

Entre altres, tocaran cançons del seu últim disc, «La cura», que ha aconseguit diversos guardons -com millor disc de rock als Premis Carles Santos-, i també altres conegudes dels seus dotze anys de trajectòria musical. "Serà un honor portar la nostra música en format elèctric al gran teatre", han manifestat els músics.

Els Auxili celebraran el 25 d'Abril

Per altra banda, abans del concert dels Smoking Souls, el cicle «Música al Principal» acollirà una altra actuació esta primavera. Els Auxili portaran el seu reggae i ritmes urbans al teatre el 25 d’abril, per a commemorar el Dia de les Corts Valencianes.

En este cas, els xics d’Ontinyent interpretaran els temes del seu quart disc, «Guaret», un cant a la terra i les arrels, que va ser finalista als Premis Carles Santos i el concert també comptarà amb artistes convidades, que encara no s'han anunciat.

El preu de les entrades de «Música al Principal» és de 8 euros, amb els descomptes habituals disponibles, i ambdós concerts començaran a les 20:00 hores. Anteriorment, han actuat a «Música al Principal» artistes com Marala i Laura Esparza i Carlos Esteban, Andreu Valor, Ramonets i Dani Miquel.

Auxili

Auxili