Levante-EMV, València.

El Museu Comarcal de l´Horta Sud «Josep Ferris March» ha organitzat un itinerari pel patrimoni cultural dels municipis d´Alcàsser, Picassent i Alfafar que es realitzarà el proper dissabte 30 de setembre en el context de les Jornades Europees del Patrimoni.

Enguany el Museu «Josep Ferris March» ha preparat una visita guiada a l´església parroquial i el mercat d´Alcàsser; així com a l´ermita de la Vallivana i la torre d´Espioca de Picassent i a l´antic casino del Sindicat Arrosser d´Alfafar. Les persones interessades en realitzar aquesta ruta poden inscriure´s al museu.

Aquestes jornades europees varen ser creades l´any 1991 per iniciativa del Consell d´Europa per acostar el ciutadà a aquest tresor col·lectiu com és el patrimoni cultural.

Moltes de les institucions encarregades de la seua conservació o difusió se sumen a aquesta convocatòria organitzant diverses activitats de cara a la societat per tal de sensibilitzar i donar a conèixer la realitat patrimonial del territori que ens envolta.