Europa Press, València

La Fundació Chirivella Soriano acollirà divendres que ve 27 d´abril l´exposició Foc en la ciutat, una mostra dedicada a Manolo Martín, «l´artista faller que va saber anar i veure més enllà de les Falles» i amb el qual aquesta entitat vol «saldar un deute que València té contreta amb un artista que va voler modernitzar-la».

Segons va informar la Fundació, Manolo Martín, mort en 2001, va ser un «personatge imprescindible en la història urbana de València, artista polièdric que va saber dialogar com cap amb totes les disciplines de la cultura que puguem imaginar i, amb això, fer créixer a la seua ciutat».

Per a Manuel Chirivella, president de la Fundació, aquesta exposició pretén «fer comprendre l´obra de Manolo Martín, més enllà de la seua trajectòria fallera». «Foc en la Ciutat vol mostrar-nos un artista que va conjugar pintura, escultura, arquitectura, escenografia, dibuix, múltiples disciplines que, amb la seua empremta única, van transformar València, tant el seu espai públic com el privat», va assenyalar.