?

El festival de música en valencià de la Pobla de Vallbona, el conegutCebarock, celebrarà enguany la seua cinquena edició tot i la dura crisi que afecta les institucions municipals i que està afectant seriosament al món de la música en la llengua del Tirant. La cita serà el proper divendres 23 de juliol al polígon industrial Mas de Tous del municipi del Camp de Túria.

Enguany els grups que faran tremolar els carrers de la Pobla seran Transfer, 33 d'Envit i No limits. Així i tot, el cartell està obert a la participació d'altres grups de la comarca que hi volgueren formar part d'esta trobada, que ja s'ha consolidat en el panorama musical valencià. Posteriorment als concerts de rock l'organització ha preparat una actuació del conegut disc-jockei del municipi DJ Kelo com a colofó de la festa.

En Directe Associació Musical és la impulsora des de fa cinc anys del Cebarock i enguany ha tingut la col·laboració de l'Ajuntament de La Pobla de Vallbona amb la cessió de l'escenari i de l'Associació de Comerciants del municipi.

El nom d'este festival, pel que han passat coneguts grups com Sva-ters o Bajoqueta Rock, ret homenatge a la tradicional hortalissa que es cultiva al municipi des de temps immemorials. Si més no, esta localitat del Camp de Túria és coneguda com el poble de la ceba.