?

El músic Jesús María Santandreu ha publicat Clarinet for you, un CD amb obres del segle XX per a clarinet sol. Santandreu, membre de la Banda Sinfònica d'Alaquàs i professor del Conservatori Professional d'Utiel, ha reunit les obres més representatives que s'han escrit en eixe segle per aquest instrument amb treballs de compositors tant d'Estats Units com d'Europa (incloent Espanya, amb Mutacions lumíniques del compositor valencià José Manuel Morales).

Les obres estan emmarcades en els nivells Professional i Superior dels Conservatoris, sent alguns primers enregistraments a Espanya i mundials.

El disc, enregistrat en IP Estudios, té temes més comercials i obres de més dificultat tècnica i musical. Per exemple, des d'Homenatge a Falla, obra més per al gran públic fins al Concert de Bucchi o la Seqüència de Berio.

Santandreu va tindre l'oportunitat de presentar la seua ultime treball i el seu nou vídeo clip rodat al Castell d'Alaquàs en el programa La mar salà de Levante TV. Santandreu diu del seu últim treall que "és un disc proper a la gent pels seus canvis d'estils musicals, i pels canvis de color i timbre de l'instrument".

En l'aspecte tècnic, s'ha contat amb professionals com Quique Morales i Fernando Romero, en la producció i edició digital en IP Estudio, David Amoraga com enginyer d'enregistrament i Comunicacions Gadea i Javier Poveda, en disseny i maquetació. Clarinet for you va ser enregistrat del 22 al 24 de febrer de 2010 en el Nou Auditori de la Banda Sinfònica de la Unió Musical d'Alaquàs