?

Tot està a punt per a que comence a rodar la quarta edició del concurs de música en català Amplifica't. El certamen, organitzat per Joves d'Acció Cultural del País Valencià, està destinat a grups joves de la Comunitat Valenciana, Catalunya i les Illes.

Les formacions poden accedir a Amplifica't presentant un formulari que es troba a la pàgina web de Joves d'Acció (www.jovesdaccio.cat). Com a requisit indispensable cada grup ha de tindre una pàgina en Myspace amb un mínim de tres cançons penjades i vàries fotos. El termini per poder participar en aquesta edició acaba el 9 de gener del 2012.

Una de les característiques d'Amplica't es l'aposta per la tecnologia 2.0

i per les xarxes socials, que juguen un paper fonamental per a promoure la música entre els més joves.

Enguany, la participació del públic tornarà a ser fonamental per a triar el grup guanyador. Els seus vots i l'opinió del jurat decidiran qui s'alça amb el triomf en la final que se celebrarà el proper 16 de marça del 2012 a la sala Simbiosi d'Alzira.

L'organització d'aquesta quarta edició ha eliminat la fase dels concerts previs en directe, de tal manera que els finalistes eixiràn de les votacions en les xarxes socials.

El guanyador participarà al Jovestiu

El guanyador d'Amplifica't tindrà com a premi actuar el 28 de juliol a la cinquena edició del Jovestiu que tindrà lloc a Vila-real, junt a grups de reconegut prestigi del panorama musical en català, El segon guanyador actuarà a l'Aplec de la Plana al mes de setembre.