L´Alqueria Blanca és la sèrie valenciana per antonomàsia. S´ho va guanyar per mèrits propis i ja forma part de la memòria audiovisual de la primera etapa de Canal 9, i amb moltes opcions de tornar a la graella de la nova televisió pública. La seua seqüela teatral estrenada a principis d´any va ser tot un èxit. Ara, quan s´acaba de complir el segon aniversari de la seua desaparició de la xicoteta pantalla torna per Nadal, al Teatre Talia de València des d´hui al 17 de gener.

On collons està Sento? és l´adap­atació als escenaris de la popular sèrie, on Tonet (Ferran Gadea), Tio Pep (Berna Llobell), Dora (Lola Moltó), Blanca (Carme Juan) i Empar (Marta Chiner) fan de nou les delícies del públic amb unes trames destrellatades. L´obra està escrita per Paco López Diago i dirigida per Jaime Pujol i Diego Braguinsky.

L´obra teatral de L´Alqueria Blanca arranca amb la desaparició de Sento, que provoca que els seus amics i veïns inicien una recerca plena de misteri, drama, sorpreses i molt d´humor. S´ha mort? L´han raptat? Haurà fugit? Són algunes de les preguntes que es fan tots els que volen a Sento. Qui és aquella dona que, misteriosament, flama preguntant per ell?

El públic valencià tornarà a gaudir amb els seus personatges favorits. Empar estarà desfeta per la desaparició del seu enamorat, Dora patirà per la seua amiga, per Sento i per tot el que es puga patir. Tonet estarà centrat en la desaparició de Sento i l´amor que li amoïna. Blanca es debatrà entre la seua passió pel món de la cançó i l´angoixa de la seua amiga Empar. I el Tio Pep, després de posar l´ànima dels seus amics en un puny, acaba sumit en la mateixa por que la resta de personatges.

Èxit d´audiència

Aquest spin-off no té gens a veure amb els últims capítols emesos de L´Alqueria Blanca, però és una entranyable fusió de la tradició, amistat, tendresa, drama i humor que va convertir la sèrie de Canal 9 en un èxit d´audiència.

On collons està Sento?, sorprendrà i farà sentir que l´Alqueria Blanca no se n´ha anat, que segueix més viva que mai als teatres valencians. Una cita ineludible per a tots els qui volent i segueixen volent la sèrie que ha marcat la nostra televisió.