Un espectacle pensat per a l´aprenentatge, l´entreteniment i la diversió, no solament del públic infantil sinó de tota la família. Un espectacle creat i produït íntegrament a la ciutat de València, amb una interessant proposta per a desenvolupar la creativitat i la imaginació en els xiquets i xiquetes a través de la música, la dansa i el teatre, i per a ensenyar-los valors que els ajuden a créixer com a éssers humans.

Tot acò és el que representa Dúland: el país dels dolços, una obra que des d´ahir fins al 23 de de­sembre es podrà veure en el Museu d´Història de Valencia. Una activitat dirgida a tots els públics amb entrada lliure i gratuïta fins a completar la capacitat de la sala (a les 12.30 hores i a les 18 hores).

Dúland: el país dels dolços, és la primera part de la trilogia musical Els Mons de la Fantasia que es completarà amb Átaland (el país de la Naturalesa) i Árland (el país de la Música).

Al MhV es representaran algunes de les escenes d´este treball artístic, un projecte escènic dissenyat amb vocació didàctica, que comporta un extraordinari desplegament de mitjans tècnics i humans.L´argument de l´obra tracta de que els xiquets que acudisquen al museu tindran l´oportunitat d´emprendre, juntament amb la Maga Belinda, un viatge per Dúland, el país dels dolços.

Dúland està dividit en tres comarques: la de les llepolies (rapera i marxosa), la dels pastíssos (dolça i entranyable) i la de la xocolata (la més «sabrosona»).

En cadascuna d´elles, cançons i coreografies interactives i textos frescos i divertits, fan que els xiquets i xiquetes puguen aprendre valors com el treball en equip, l´esforç per a aconseguir una meta o la importància d´ajudar els amics sense demanar res a canvi, mentre es divertixen ballant i cantant.