El dissabte es lliurarà el 35é Premi Enric Valor de literatura juvenil, un dels guardons tradicionals de la narrativa en valencià. Serà, com ja s’ha convertir en tradició, al Centre Cultural de Picanya a les 20:30 hores. El premi està convocat per Edicions de Bullent i l'ajuntament de la població de l’Horta Sud.

Durant l’acte es farà públic el veredicte del jurat, que ha de triar quina de les obres presentades es fa amb el prestigiós guardó de narrativa juvenil. El premi consisteix en 6.000 euros, un gravat de Rafael Armengol i la publicació del llibre per Edicions del Bullent. Conduirà l'acte de lliurament el periodista Ezequiel Castellano.

Com és habitual, hi haurà una actuació musical durant el lliurament. Enguany, els organitzadors tindran la col·laboració de la cantant valenciana Aitana Ferrer.

Dibuixos de Rondalles

El còctel de lliurament del premi serà a la Sala d'Exposicions de Picanya, envoltats de l'obra pictòrica de la il·lustradora Esperança Martínez. L'artista alcoiana presentarà alguns dels seus dibuixos realitzats per a la col·lecció Primeres Rondalles d'Enric Valor.

Entre les activitats culturals que es realitzen pel Premi Enric Valor està la visita de Lliris Picó, guanyadora de l'any anterior amb Moisés, estigues quiet als centres educatius de Picanya. Els alumnes li varen dir a Lliris que Moisés, estigues quiet els havia agradat molt i li feren moltes preguntes. Lliris també es va trobar amb els alumnes de l'EPA de Picanya.