La nova guia de València un dels projectes més cívics de Llibres de La Drassana pren hui a La Rambleta, i divendres al Mercat de Tapineria, per estendre la conversa en viu.

En Rambleta, hui a les 19.30 hores, tindrà lloc un debat a sis, un acte obert al públic i en el qual es presentaran projectes destacats que contribueixen a la visibilitat de València interior i exteriorment. Prendran part el dissenyador Ibán Ramón (autor dels cartells de Falles), la comunicadora Alicia Matallín, el publicista Guillermo Navarro (Paellaemoji), Teresa Juan (integrant de l'obra Nosotros no nos mataremos con pistolas), Mariola Cubells (directora de Factoria *Rambleta) i Víctor Palau (responsable de Gràffica).

En el Mercat de Tapinería per la seua banda el divendres, des de les 14 hores, acollirà un menjar «per a guiar València», en la qual al voltant d'un plat d'arròs es produirà una xarrada distesa en companyia de varis dels protagonistes del llibre. Una manera, segons els organitzadors, «de representar en directe allò que es llisca en la guia».

Atractius fora de tòpics

La nova guia de València, una obra del periodista Vicent Molins i de l'economista urbà Ramon Marrades, amb fotografies d'Eva Máñez, que té la vocació de «posar en hora» l'urbs i desplegar els seus atractius més enllà dels tòpics. Amb la idea de plasmar una ciutat diferent, el llibre va dirigit a tots aquells visitants que desitgen conéixer la València viscuda, descobrint fets i llocs poc presents en el discurs turístic, i també als habitants que «aposten intensament» per conéixer millor el seu propi entorn.