Fem safareig fa un recorregut humà pels llavadors i el que significaven com a centre social de les dones. El llibre d´Agnès Vidal d´Edicions del Bullent serà a les llibreries al mes de març.

Agnès Vidal i Vicedo (Alcoi, 1979) és llicenciada en Filosofia per la Universitat de València. En el camp de la narrativa curta ha estat guardonada amb el XII Premi de Literatura Breu Vila de Mislata; el XIV Premi Sant Jordi, promogut per la Xarxa de Dones de 50 i més; el III Premi de microrelats amb motiu del Dia Internacional per a l´Eliminació de la Violència envers les Dones, convocat per l´Institut Català de la Dona, així com el VII Concurs de Relats Breus Hem de Parlar, convocat per IB3.

A més, ha publicat el treball d´investigació El Cementeri dels Anglesos. L´herència Britànica a Dénia i el recull de contes Petites Engrunes (Ed. Grup de Calabrot), del qual és coordinadora i coautora. També ha participat de la publicació «Ofegat per la burocràcia i els set relats finalistes del XXI Premi Illa de Menorca de Narració Curta». Durant onze anys ha estat col·laboradora habitual de la Revista Lletres (Grup del Llibre).