Aquestos dos dies es concentren de nou una bona mostra del teatre més canalla, agosarat i mordaç al Kafre de Picassent. En esta ocasió s´han reduit les jornades „l´any passat van ser tres„, però l´aposta i essència continua sent la mateixa: riure, reflexionar i passar una estona agradable. Tot, amb el format clàssic, al qie s´afegeix un café teatre, ja que dos espectacles es fan al saló d´actes de la Societat Artístico Musical (SAM). Un refresc donarà un toc més pròxim amb els actors i actrius que estaran a les sessions golfes. En este cas la companyia local Survivors Produccions i també un que no falla a esta cita, com és Pau Blanco.

El cartell del festival està encapçalat per Miguel Ángel Rodríguez, El Sevilla. L´actor, roquer i showman televisiu presenta Reflexiones del hombre lengua. Un home polifacètic que estarà a l´escenari de la Casa de Cultura. El ritme d´entrades a hores d´ara està sent bo, diuen els organitzadors, el que assegura la connexió entre el pati de butaques i l´artista.

També s´espera l´arribada de Teatro Necessario. Nuova Barberia Carloni és el títol de la peça teatral que interpretaran estos italians que han portat la seua representació per molts indrets europeus durant huit anys. De fet, el passat setembre van estar al MIM, desplegant la seua versalitat i teatre gestual. Els espectacles a la Casa de Cultura tenen un preu de 10 euros cadascun, mentre que els de la SAM són gratuïts. Ara bé, la regidoria de Cultura oferix un paquet (el qual inclou camiseta amb la il·lustració del festival), amb la qual per 15 euros es pot veure tots els espectacles. «Invertir en cultura forma part del nostre convenciment d´entendre la gestió pública», va declarar el regidor Sobrevela, el qual apuntava que el pressupost de l´edició d´enguany del Kafre Teatre ha sigut de 10.000 euros.

En definitiva, avui s´enceta una bona teràpia per aparcar quotidianitats i aplicar-se una bona dosi d´humor sense fre.