Cinc setmanes en cartell és el somni de qualsevol companyia que s´ha fet realitat. Si a més s´ha fet en valencià i ha superat els 6.000 espectadors s´ha de parlar d´un èxit clamorós.

El «Sopar dels Idiotas», el clàssic de Francis Veber, va camí de récord en el Teatre Talia, ja que ahir van començar les funcions en castellà. Una adaptació a càrrec del conegut Josema Yuste, que ahir va notar en arribar a València que la versió autòctona ha calat entre els aficionats valencians.

El senyor Pinyol passarà a ser «señor Piñón», però la interpretació de Ferran Gadea, Alfred Picó, Josep Manel Casany, Cristina García i Rosana del Carpio continuarà igual de fantàstica.

Enrique Fayos i María Ángeles Fayos, els gestors del Talia estaven ahir encantats i comentaven que molts espectadors que havien vist la primera versió, tornarien ara. Unes expectatives que mostren el camí d´uns programadors que han sabut connectar amb el públic valencià.

El «Sopar dels Idiotes» té previst a la vegada eixir de gira per alguns dels millors teatres de tot el territori valencià. Això serà a finals de l´estiu.