La gira de ColorsTribe arriba al espai d'oci Falkata Sundown Club de Gandia, prop del passeig marítim Neptú, el próxim divendres de 17:00 a 00:00 hores. Este esdeveniment estima una participació de més de 3.500 persones en la seua primera edició a la Comunitat Valenciana. ColorsTribe és la nova denominació de Festival of Colors, un espectacle que ha acollit des de 2013 a més de 100.000 persones al voltant de tota la geografia espanyola, combinant el seu cartell musical amb el llançament de pols de colors.

Es tracta d'un festival de música electrònica, inspirat en una antiga festa popular hindú, en el que els assistents llancen a l'aire pols de colors per a celebrar l'arribada del bon temps. La seguretat és vital al festival, per eixa raó, el director de l'empresa organitzadora del festival, Marco Rother, assegura que «per a garantir la seguretat, entreguem un bossa de pols de colors en l'entrada. Es poden adquirir més en el recinte ja que no està permés introduir pols de l'exterior. També recomanem als assistents acudir amb roba blanca, protegir els ulls amb ulleres de sol i cobrir els dispositius mòbils amb fundes».

Per a la ciutat gandiana ja s'ha confirmat el cartell compost per diferents artistes de rellevància nacional com Yves V, conegut per ser resident al Tomorrowland; Brian Cross, dj que va crear el festival Popstar en Amnesia Ibiza; IKKI, dj francés que forma part de la banda Zombie Kids, Priscila Due, considerada diva de la música electrònica; 2Maniaks, compost per Robert Morr y Álex Tójar; i Kevin Edwards, dj i productor amb més de deu anys de carrera musical.

Beneficis solidaris del festival

ColorsTribe agafa l'idea original de l'Índia, per este motiu, els organitzadors s'han volgut comprometre amb el país asiàtic, destinant part dels seus beneficis per a la construcció de vivendes en una de les zones amb major índex de pobresa de l'estat de Andhra Pradesh, al sud de l'Índia. Esta donació, que va destinada en concret per a la comunitat aborigen dels chenchus, es du a terme a través de la Fundació Vicente Ferrer, entitat que treballa des de fa més de 40 anys sobre el terreny.