05 de agosto de 2016
05.08.2016

Els joves músics de Música Trobada arriben al festival de Peníscola

04.08.2016 | 20:59

Arriba hui al Castell del Papa Lluna de Peníscola, el conjunt Música Trobada dins del marc del festival de Música Antiga i Barroca, dirigit per Francesc Valldecabres al que acompanyen la soprano Pilar Moral i el contratenor Carlos Mena. El títol del concert és Il pianto della Madonna en el que s'interpretaran les següents peces Salve Regina en Do menor per a soprano, violins i baix continu, Salve Regina en La menor per a contralt, violins i baix continu, i el Stabat mater per a soprano, contralt, 2 violins i baix .

Nascut per un interés creixent cap a la música antiga i barroca, Música Trobada està compost per jóvens músics valencians que han realitzat els seus estudis en el Conservatori de València i altres escoles europees com la Cívica Scuola di Milà, L'Acadèmia Reina Sofía, l'ESMUC o el Conservatori de Rotterdam. En les seues interpretacions, Música Trobada utilitza còpies d'instruments històrics per a acostar-se més cap a una interpretació fidel del text musical, encara que els seus intèrprets barregen la interpretació de la música antiga amb altres músiques posteriors. El grup Música Trobada basa el seu treball en el descobriment i la transcripció del repertori del XVIII valencià que combina amb la interpretació del repertori internacional.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Pantalà


Blog 'Pren la paraula'


O tots (i totes) o ningú (i... ¿ninguna?)

Reflexions de llengua, normativa i sociolingüística de Josep Lacreu, cap de la Unitat de Recursos Lingüisticotècnics de l'AVL

 La paraula del dia