05 de agosto de 2016
05.08.2016

VadeBo, Atupa i Skatutti a l'Horta Rock

El festival de música en valencià es celebra hui a godella a les 22 hores i l'entrada és gratuïta

05.08.2016 | 04:15
VadeBo, Atupa i Skatutti a l'Horta Rock

El festival de música Horta Rock 2016 arriba hui a Godella i congrega a alguns dels grupos musicals del panorama valencià més rellevants. El concert és gratuït i començà a les 22.00 al Parc del Molí del municipi. Sense anar molt lluny de casa ni gastar molts diners, es podrà disfrutar de grups com VadeBo, Atupa, Skatutti i Extraviados, grups que han seguit amb la música que van difondre antecessors com foren els grups de la Gossa Sorda o Obrint pas.

VadeBo segueix una gira que els consolida com un dels noms sòlids de l'escena alternativa, després de publicar el seu segon disc Actitud i actuar a alguns dels principals festivals valencians i Estatals com Feslloch i Rockejat. VaDeBo, es va formar a la ciutat de València a l'estiu de 2013 amb la intenció d'omplir un buit que els seus membres tenien, tots antics membres d'altres bandes de la ciutat i d'algunes encara en funcionament.

D'altra banda, Atupa viuen un moment intens, amb un directe renovat per presentar el seu nou treball Quasi res porta el diari. És un disc fruit de les experiències del grup i es tracta d'una aposta ferma en els diferents àmbits musicals. Des de la creació, producció i enregistrament fins a la vida del directe. Tot sense perdre la perspectiva còmica i irònica en algunes cançons i els comportaments hereus de les influències més raperes.

També actuen a l'Horta Rock el grup Skatuttipresto, grup de Godella que actua a casa, i que va nàixer en 2010. El formen deu joves d'entre 18 i 23 anys i han creat les seues pròpies cançons. Ritmes festius i reivindicatius s'ajunten per formar part de la seua darrera publicació, Sintonia Col·lectiva. I per últim, també actua el grup Extraviados.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine