18 de agosto de 2016
18.08.2016

La trobada internacional de teatre alternatiu de València busca voluntaris

L'esdeveniment reunirà més de 700 professionals del sector de les arts escèniques de tot el món

18.08.2016 | 04:15

La Red de Teatros Alternativos i Teatro de lo Inestable cerquen voluntaris per a ajudar en l'organització de la trobada IETM Plenary Meeting, que tindrà lloc a València del 3 al 6 de novembre, dins del marc de la celebració Internacional Network for Contemporary Perfoming Arts (IETM). Estudiants, professionals i amants de les arts escèniques que tinguen un bon nivell d'anglès i espanyol «són benvinguts per a presentar-se», segons la organització.

Amb el lema Crossroads (Cruïlles) el plenari IETM reunirà a més de 700 professionals del sector de les arts escèniques arreu del món per a intercanviar idees de manera informal, construir relacions amb socis internacionals i comprometre's en una reflexió col·lectiva sobre temes actuals que afecten al sector de les arts escèniques. Co-organitzat per la Red de Teatros Alternativos i Teatro de lo Inestable, IETM València té com a finalitat posicionar estratègicament València i la Comunitat Valenciana com a model cultural d'arts escèniques a nivell local, nacional i internacional.

Certificat de treball

Els voluntaris hauran d'informar, tant als participants de l'acte com al públic assistent, a l'àrea de registre, a les sessions de contingut, als espectacles i a les activitats paral·leles. Així mateix, donaran suport a l'equip de producció durant el plenari i recopilaran dades de les sessions de contingut, entre altres responsabilitats. A canvi, els voluntaris tindran l'oportunitat única de conèixer més de 700 agents culturals internacionals especialitzats a les arts escèniques, seran partícips d'un «gran esdeveniment irrepetible a València» i podran participar a les sessions de contingut. A més, els voluntaris obtindran un certificat oficial per les activitats de treball realitzades.

El voluntariat IETM tindrà lloc del 31 d'octubre al 6 de novembre i l'horari variarà en funció de la disponibilitat: del 31 d'octubre a l'1 de novembre en un horari enmemmarcat entre les 10 i les 20 hores i del 2 al 6 de novembre entre les 08.30 i les 24 hores.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine