23 de agosto de 2016
23.08.2016

Consolat del Mar triomfa a Xina

L'orquestra simfònica de Benaguasil participa en el prestigiós Festival internacional de Música de Tianjin - Els saxofonistes Cristina Sánchez i Carlos Martínez guanyen el primer i segon premi de la categoria

23.08.2016 | 04:15
Consolat del Mar triomfa a Xina

L'Orquestra Simfònica de Consolat de Mar de Benaguasil ha estat present en el Festival Musical de Tianjin, en un dels certàmens més importants de l'any a Xina, organitzat pel fabricant d'instruments musicals Jinbao. Al llarg de tres setmanes, figures internacionals han oferit concerts, classes magistrals i també s'han celebrat diferents concursos dins de la programació del festival de la província xina.

Els músics valencians han tret bona nota en les seues actuacions a la Xina, ja que dos dels integrants del quartet de saxos Saxmon, Cristina Sánchez i Carlos Martínez, han sigut guardonats amb el primer i el segon premi, respectivament en la seua categoria. A més, al costat del cornetista Dani de Baza i el catedràtic de Benaguasil Josep Garrido, van tocar, entre d'altres, una versió de la mítica cançó d'Al vent de Raimon.

Durant la primera setmana del festival, els músics Batiste Bernat, (trompa) i Dani Belloví (clarinet) van participar en totes les activitats. En concret, Bernat va oferir dos concerts acompanyat de piano en els quals va deixar mostra de la seua excel·lent qualitat artística.

Els últims dies del Festival Musical de Tianjin, el principal grup invitat va ser Perku-va, amb una dilatada trajectòria com a professors i intèrprets que ja ha complit el desé aniversari. Són cinc percussionistes, Manel Ramada, Sergi Izquierdo, Toni Flores, Alberto Marquina i Roberto Soria.

Consolat de Mar, la botiga d'instruments musicals de Benaguasil ha donat a conéixer alguns dels músics valencians a Xina, dins de la seua política de promoció, on les bandes de música tenen un lloc destacat.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine