L´espectacle flamenc Libertino de la companyia Marco Vargas y Chloé Brûlé arriba hui a Sagunt Escena. En Libertino es parla de: «La llibertat del ball, del cant i de la poesia: tres senders que es bifurquen i coincideixen contínuament al voltant d'una gàbia buida. Il·lustren eixe moment de la presa d'una decisió sense marxa arrere, inapel·lable: volar de la gàbia», explica la companyia.

Marco Vargas i Clhoé Brûlé ara s´unixen amb artistes de maduresa i notables trajectòries per separat. Un d´ells es Juan José Amador „col·laborador en anteriors espectacles del grup„, referent del flamenc. Completant l'escena, també col·labora Fernando Mansilla i el seu univers poètic. La posada en escena està dissenyada per Antonio Godoy, la il·luminació per Carmen Mori, la música és de Gabriel Vargas (interpretada per ell mateix a la guitarra i pel bateria Manuel Montenegro), i el vestuari està realitzat per La Aguja al Dedo.

Libertino va rebre recentment el Premi Lorca al Millor Espectacle de Dansa del Teatre Andalús i va estar entre els finalistes als Premis Max 2016. La unió dels dos artistes es caracteritza per entendre el ball flamenc com a dansa, i el seu interès principal és tractar d'explicar i compartir històries, expressant de forma narrativa a través del moviment les seues inquietuds.