El colectiu valencià Grup de Cambra Marxant actuarà hui a les 19 hores en la Sala Alfons el Magnànim dins de la programació del Centre Cultural la Beneficència depenent de l'Àrea de Cultura de la Diputació. En el seu concert presenten un viatge per la història de la música, des del barroc fins als sons més actuals, tot des del prisma d'una formació clàssica. És un espectacle dirigit a tota la família en el qual busquen integrar distints estils en una actuació diferent.

Per a cloure el cap de setmana, La Beneficència oferirà demà el teatre infantil Pop’s corn, a les 11,30 hores. Es tracta d'un concert musical en valencià per a tota la família a càrrec de Maduixa Teatre. El que comença com una prova de selecció per a un concurs de la ràdio esdevé una autèntica festa, amb una quinzena de cançons amb veu en directe. El públic es podrà divertir amb els protagonistes de la companyia.

El trio de música balcànica i klezmer, Besarabia, actuà ahir amb una exposició de danses búlgares i macedònies, i composicions pròpies que naveguen per Turquia i Grècia fins al Magrib. La seua música és la barreja i la confluència de l'esdevenir de tots els pobles pels quals han viatjat per la península balcànica: jueus, àrabs, turcs, romanesos..., i amb ells els seus costums i les seues músiques.

Concerts a setembre

A més, El Centre Cultural la Beneficència ofereix les pròximes setmanes els concerts de Urbàlia Rurana i La Romàntica del Saladar, el dia 2 de setembre. Continua Notes Soltes el dia 9, el Grup Tr3scant el 16 de setembre, Lochlainn el dia 23, i per últim, Latino & Belenguer Quintet el 30 de setembre.