El comiat del festival de l´Eliana Estiu a la Torre està en mans del grup Malvaloca este 3 de setembre, a les 22:30 hores en la Torre del Virrei. En este concert, Aina Espinosa, veïna de la localitat i veu del duo, juntament amb la guitarra flamenca de Piru, faran un recopilatori de totes les seues cançons, signades per Carlos García Sayas. En especial les cançons del seu primer disc Oliva y naranja.

El festival Estiu a la Torre començà el 4 de juny amb la Noche Sabinera, i a partir d´eixe dia múltiples artistes de diferents estils han passat pel pati de la Torre del Virrei per a oferir al públic actuacions i concerts, fent així diferent les nits d´estiu a l´Eliana. Durant estos tres mesos de música els espectadors han pogut gaudir dels diferents cicles inclosos en la programació. El primer d´ells, Músiques del Món, va portar fins a l´Eliana les actuacions de Besarabia -música balcànica- i la de Lochlainn -música cèltica-. El següent cicle va estar dedicat a la música valenciana i va comptar amb la presència de Pep Gimeno «Botifarra» i de Pau Chafer.

A més, a principis del mes d´agost va tenir lloc la XIX Trobada de Jazz en la qual Danny Boy i Antonio Moltó Quintet van interpretar ritmes de jazz i blues per als assistents. L´últim cicle, les XV Pinceladas Flamencas, va oferir als espectadors els concerts de Curro Piñana i de Reina Roja, este últim va aconseguir omplir totes les localitats disponibles.