El Teatre Talia de València acollirà el pròxim 6 d'octubre l'estrena a Espanya de l'adaptació teatral del llibre autobiogràfic de Pablo Carbonell, El mundo de la tarántula. Carbonell posa rumb a València per a estrenar esta versió teatral, un espectacle a mig camí entre el monòleg i el musical que narra, amb franquesa però també amb el sentit de l'humor que el caracteritza, des dels dies de la infància fins als seus projectes més recents, dirigit per José Troncoso i coproduït per Pentación Espectáculos i Boullosa Comunicación.

La funció podrà vore's al Teatre Talia entre els dies 6 i 16 d'octubre, de dijous a diumenge. Les funcions seran a les 20.30 hores, excepte les dominicals, que podran vore's a les 18.30 hores

El mundo de la tarántula part del llibre autobiogràfic homònim de Pablo Carbonell, un dels artistes més polifacètics del panorama artístic i una icona de la música espanyola.

En ell conta les seues memòries: «Abans d'eixir a actuar no m'he de concentrar en cap personatge, fins i tot quan cante alguna cançó ho faig perquè em connecta íntimament amb un temps o una persona que té un significat especial per a mi», explica Carbonell sobre la seua forma d'estar sobre les taules i continua aclarint que «mentre escrivia el llibre vaig ser descobrint una sèrie de coses; estes mateixes coses les tornaré a descobrir a l'escenari: les llàgrimes, les riallades també seran les mateixes».

Per a José Troncoso, «El mundo de la tarántula suposa un viatge lluminós en què, de la mà de Pablo, coneixerem a personatges i viurem situacions que d'una altra manera, senzillament, no ens atreviríem a viure».