20 de febrero de 2017
20.02.2017

La Biblioteca Valenciana celebra el 150 aniversari de Blasco Ibáñez amb 50 obres en línia

20.02.2017 | 04:15

La Biblioteca Valenciana Digital (Bivaldi) ofereix als usuaris la possibilitat de consultar i llegir prop de 50 novel·les i obres relacionades amb l'escriptor i periodista valencià Vicente Blasco Ibáñez, del que enguany es compleix el 150 aniversari del seu naixement. Bivaldi reuneix dins del portal «Biblioteques d'Autor» les novel·les més emblemàtiques de Blasco Ibáñez, així com altres documents d'interès per a conèixer a un dels personatges «més influents del segle XIX i principis del XX».
Entre les novel·les que es poden llegir figuren: La araña negra, El libro de las mil noches y una noche, La catedral, Los argonautas, Mare Nostrum, La barraca, Los cuatro jinetes del Apocalípsis, Etre naranjos, Flor de mayo, Arroz y tartana, Cañas y barro, En busca del Gran Kan: (Cristóbal Colón) y El conde de Baselga. En l'apartat «Altres documents relacionats amb l'autor» es troben les conferències completes de l'escriptor, material gràfic, manuscrits o estudis sobre l'obra de Blasco Ibáñez.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Pàbul


Blog 'Pren la paraula'


La vella normalitat no era gens normal 

Reflexions de llengua, normativa i sociolingüística de Josep Lacreu, cap de la Unitat de Recursos Lingüisticotècnics de l'AVL

 La paraula del dia