La Banda Artístico Cultural de Montaverner s'ha alçat amb el màxim guardó de la Secció Tercera del Certamen de Bandes de la Diputació de València, mentre que l'Associació Música Jove de València ha aconseguit el premi de la Quarta Secció. Els premis han sigut lliurats per Ángel Crespo García, d'Unió Musical i en la pausa realitzada entre la participació de Tercera i Quarta Secció, ha actuat com a banda convidada l'Orquestra de la Universitat de València.

La Secció Tercera admet un màxim de 50 places per a músics en l'escenari, i en aquestacategoria han participat al costat de la Banda Artístic Cultural de Montaverner, l'Associació Cultural Allegro de València i la Societat Musical Barri de Malilla de València. Les tres han interpretat com a peça obligada Bruixes a l'Horta de Miguel Asensi.

La Banda Artístic Cultural de Montaverner ha actuat, sota la batuta de Luis Carbó. En el seu repertori han tocat el pasdoble Encuentros de José Rafael Pascual i l'obra de lliure elecció El camino real d'Alfred Reed.