L´escriptor valencià Santiago Forné ha resultat guanyador del Premi de Novel·la Juvenil Ciutat d´Olot per la seua obra L´exili d´Arsinoe Bauh. El guardó està dotat amb 4.500 euros i possiblita la publicació de la novel·la per la editorial catalana Llibres del Segle. El jurat del Premi de Novel·la Juvenil, format de Josep Gòrriz, Josep Torrent, Marta Costa-Pau, Dolors Garcia i Cornellà i Pau Joan Hernàndez.

L´exili d´Arsinoe Bauh planteja el conflicte entre dues societats que habiten una a la regió dels Pirineus i l´altra al sud d´aquesta. La del sud és una societat moderna i en canvi la del nord ha renunciat a la tecnificació. Un personatge del sud vol veure com es viu a l´altre part, tot i que des del seu poble els consideren uns salvatges.

Santiago Forné (Castelló de la Plana, 1959) viu a Catarroja i és professor d´escola d´adults tot i que actualment es troba en excedència voluntària. Fins ara ha publicat La dona infidel (Quaderns Crema, 2002), L´últim estiu abans de Chicago (Editorial Tabarca, 2006) o L´últim linx (Editorial Bullent).