Imaginen asistir a un concert en una barca i dins d´una cova? Esta possibilitat existeix i es diu Singin´ in the Cave, un festival a la Vall d´Uixò que permet gaudir d´actuacions importants dins de la coneguda gruta de Sant Josep. Enguany, l´organització amplia dies i cartell i es podrà vore a Neuman, Sr. Chinarro, Helena Miquel, Ramirez Exposure&Ken Stringfellow, PAVVLA, Nick Garrie, Gener, Pau Vallvé, Nadia Sheikh i Claim. Deu concerts, del 30 de juny al 25 d'agost, a un preu de 15 €, inclosa la visita als Coves de Sant Josep.

El concert de presentació serà a càrrec de Claim (30 juny), al que seguirà el de Nadia *Sheikh (7 de juliol). La resta de dates són les següents: Nick Garrie (14 juliol), Sr. *Chinarro (21 de juliol), Ramirez *Exposure & Ken Stringfellow (28 de juliol), PAVVLA (4 d'agost), Pau Vallvé (11 d'agost), Helena Miquel (18 d'agost) i Gener (25 d'agost). Les localitats es posen a la venda l'1 de juny i es podran adquirir online a través de la web www.covesdesantjosep.es.

El Singin´ in the cave és un projecte cultural en el qual la música i el patrimoni s'uneixen per a aportar el millor de si mateixos, expliquen els seus organitzadors. És una experiència total, que inclou una visita als Coves de Sant Josep (el riu subterrani navegable més llarg d'Europa), a més d'un miniconciert acústic, desendollat, en el qual els músics canten des d'una barca en un dels llacs més grans dels Coves: la Sala de les Ratapinyades. Posteriorment, músics i públic es desplacen a la Sala del les Barques i ací continua el concert, ja amb so amplificat i sobre terra ferma, però encara dins de la cova. Per a este 2017, ha afermat la seua aposta per propostes íntimes i de qualitat, que encaixen a la perfecció en un espai, visual i acústicament, únic. El festival va nàixer el passat any i per l'incomparable escenari dels Coves de Sant Josep ja han passat músics de la talla d'Enric*Montefusco, Tórtel, Santi Campos, Maria Arnal i Marcel Bagés, Pianet, Maria Doyle Kennedy, Morgan€ Singin´ in the Cave, idea original de l'empresa Luzazul està organitzat per Coves de Sant Josep i patrocinat per l'Excel·lentíssim Ajuntament de la Vall d'Uixó amb la Turia com a cervesa oficial del festival.