21 de junio de 2017
21.06.2017

Torrent edita un llibre amb els contes del premi Sambori

La presentació del volum d´enguany, en el que es recullen quasi un centenar de textos de vuit centres escolars i l´escola d´adults, va reunir més de cinc-centes persones en els jardins de l´hort de trénor de la localitat

21.06.2017 | 09:24
Torrent edita un llibre amb els contes del premi Sambori

Més de cinc-centes persones van omplir de gom a gom el passat dilluns el conegut Hort de Trénor de Torrent per a assistir a la presentació del llibre editat per l´Oficina de Promoció i Ús del Valencià municipal que recull els textos que l´alumnat de Torrent ha presentat al concurs Premi Sambori 2017. El llibre «Torrent, un poble ple de contes» replega set textos col·lectius: dos d´Educació Infantil, més cinc del primer cicle d´Educació Primària. A més de huitanta textos individuals: 13 del primer cicle, 21 del segon i 38 del tercer cicle de primària, set de batxillerat i un de l´Escola de Persones Adultes. Les escoles participants han estat: Antonio Machado, Federico Maicas, El Molí, Les Terretes, Lope de Vega, Miguel Hernández, Sant Pasqual, l´IES Tirant lo Blanc i l´EPA.

El públic assistent va ser rebut amb la música de La Colla de Tabal i Dolçaina de La Gavella i van poder gaudir de les actuacions dels cors de les escoles Les Terretes i del Lope de Vega a més d´una dramatització del Miguel Hernández. També es van lliurar els llibres a tot l´alumnat participant i a totes les persones assistents a l´acte. La vetllada va concloure amb un sopar a la fresca i l´actuació de la colla del Rossejat. La regidora d´Educació i Dinamització Lingüística, Patricia Sáez, amb diferents membres de la corporació també van voler estar i van participar en el lliurament dels llibres.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine