01 de julio de 2017
01.07.2017

Deu anys ballant, ballant

L´escola municipal de dansa d´Aldaia va nàixer el 2007 com una important aposta cultural i enguany ha celebrat els seus 10 anys amb un llegat únic

01.07.2017 | 04:15
Deu anys ballant, ballant

Deu anys ballant i aprenent. L'Escola Municipal de Dansa d'Aldaia (EMDA) ha celebrat recentment el seu 10é aniversari amb una bella mostra coreogràfica dedicada als ballets en la història de la dansa. La celebració va tindre lloc a la plaça de la Constitució d'Aldaia en un ambient festívol i de reconeixement a una dècada de treball ben fet. L'equip de professionals de l'EMDA, format per Natalia Blanco, Carmen Jiménez i Julián Escrich, han fet possible l'espectacle coreogràfic on components de l'escola de dansa fer una bona demostració de diverses peces de dansa-ballet.
Sempre és important complir anys i, en esta ocasió, encara ho és més pel que significa la dansa en el desenvolupament personal. Més de 100 xiquetes i xiquets han fet possible que hui l'EMDA siga una realitat a Aldaia.
L'EMDA és una aposta cultural impulsada l'any 2007 per l'aleshores alcaldessa d'Aldaia, Empar Navarro, que ha sigut continuada i consolidada pels posteriors alcaldes. De fet, des de la creació l'EMDA, la dansa sempre ha estat present en l'oferta cultural de l'Ajuntament. Prova d'això és la programació d'espectacles de dansa que al llarg de la temporada s'ha tingut l'oportunitat de gaudir al TAMA.

Cursos des de ben menuts
L'EMDA ofereix cursos de formació a xiquets i xiquetes a partir de 4 anys. Existeixen diferents cursos en funció de l'edat. Les classes s'imparteixen al Centre Matilde Salvador la Casa de la Música. Ací els components de l'EMDA realitzen activitats relacionades amb el ball d'una forma lúdica i entretinguda. Els cursos, tot i que no tenen un caràcter professional, són d'un alt nivell ja any rere any diverses alumnes han ingressat amb bona nota en el Conservatori Professional de Dansa de València. De anys i els que vindran, la història de l'EMDA continua.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine