16 de septiembre de 2017
16.09.2017

Cinc actrius obren el festival Russafa Escènica el dilluns en La Nau

16.09.2017 | 04:15

El festival d'arts escèniques de València Russafa Escènica arriba dilluns al Centre Cultural La Nau amb la taula redona «Itineratis vitals en l'era de la incertesa», en la qual participaran les actrius Rosana Pastor, Teresa Soria, Anna Albaladejo, Abril Zamora i Paula Braguinsky Moltó. Es tracta d'una taula redona, en la qual es compartiran les experiències vitals a través d'una sèrie de preguntes a cinc dones actrius, dones de diferents generacions amb les quals realitzarem «un mapa» en la qual es plasmarà l'evolució dels seus diferents contextos vitals.

La taula estarà moderada pel vicerector de Cultura i Igualtat, Antonio Ariño, qui a manera d'entrevista, els farà preguntes relacionades amb aspectes del seu «camí vital» en el seu treball, família i amor. Després d'exposar les seues experiències amb intervencions breus, s'obrirà un espai de debat i reflexió entre les participants i el públic assistent.

La Nau va acollir el passat dia 12 de setembre la presentació d'este festival que celebra la seua setena edició baix el lema «Camins». El festival se celebrarà del 14 al 24 de setembre. Russafa Escènica es convertix en el primer festival de la seua categoria que remunera econòmicament amb un catxe fix a les seues companyies, la qual cosa suposa la consecució d'un objectiu que perseguia des dels seus inicis en 2011.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine