Capella de Ministrers, la prestigiosa formació valenciana creada i liderada per Carles Magraner, continua la seua tasca investigadora de recuperació i difusió de la música antiga, després de més de 30 anys de trajectòria artística. Al llarg d´este temps, ha editat nombrosos discos i ha actuat als escenaris més destacats del món, el que l'ha convertida en un referent a nivell mundial d´este gènere musical.

El pròxim diumenge, 15 d´abril, delectarà el públic de Vilamarxant amb un recital amb el títol «Mediterraneum: Orient & Occident». La cita serà a un escenari apropiat per a este tipus de música, l´església de Santa Caterina, a les 19 h (entrada gratuïta). L'actuació està organitzada per la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Vilamarxant, amb la col·laboració del SARC de la Diputació de València.

En este repertori, el mar que banya la Comunitat Valenciana serà el protagonista. Un mar que recorre les costes ibèriques, itàliques, balcàniques, nord-africanes i asiàtiques farcit de mites i llegendes. Les rutes marítimes del Mare Nostrum van comunicar Occident amb Orient provocant un contacte fonamental entre cultures que, amb els segles, marcaria la idiosincràsia de les seues gents.