El grup Marlango actuarà este dissabte 21 d'abril en el Centre Cultural Mario Monreal de Sagunt. L'esdeveniment començarà a les 21.30 h i el preu d'entrada és de 10 euros. Este concert, organitzat per l´Agència PRO 21 en col·laboració amb la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt, està dins de la programació cultural que s'està preparant amb motiu de ser la ciutat Capital Cultural Valenciana durant este any i part del pròxim.

Marlango és un grup de música pop espanyol, amb influències del jazz i del blues. Actualment, l'actriu i cantant, Leonor Watling i Alejandro Pelayo formen este grup que porta en el panorama musical espanyol des de 2004. Amb un total de sis discos d'estudi i un recopilatori, presentaran a Sagunt els seus temes més reconeguts com Si yo fuera otra o Hold me tight.

Fa quasi un any Marlango va presentar el seu últim disc, El Porvenir, i va arrancar la gira que els ha portat per moltes ciutats d'Espanya i Amèrica Llatina. Ara es troben en l'escenari només amb el piano i les cançons i, segons ells, ha sigut tota una revelació que els agradaria explorar. Continuaran la gira d´El Porvenir, en format duo, i a estos concerts els nomenaran ´Delicatessen´.