Fa pocs dies se celebrava el dia Internacional dels Monuments i Llocs promogut per l'organització internacional Icomos (Consell Internacional de Monuments i Llocs) i Meliana va voler sumar-se a les activitats que es promovien enguany que, baix el tema «Patrimoni per a les nostres generacions». El municipi ha volgut aprofitar esta jornada i va organitzar una dia de portes obertes en el Palauet Nolla a antics treballadors, mosaiqueres, descendents de Nolla i alguns dels últims inquilins de l'històric monument de l'horta nord de València.

A més s'ha comptat amb la presència d'algun membre d´Icomos Espanya qui ha explicat la importància de la transferència de coneixement Intergeneracional i el lideratge de la joventut on els professionals emergents han d'organitzar esdeveniments que arriben a aquells membres més joves del públic general, utilitzant de forma creativa les xarxes socials.

Per açò s'ha recordat en la jornada les campanyes que s'estan duent a terme des de fa mesos de #legadoNolla #OpenPalauetNolla i la que es va crear a manera de concurs de #postureoNolla mostrant de manera participativa llocs pel món amb sòls de mosaic Nolla.

L'equip tècnic que s'encarrega de la recuperació del Palauet ha explicat els avanços en la recuperació de l'edifici i les fases futures a seguir, recordant que en el consistori està pendent de la favorable resolució de la subvenció de fons Feder per a patrimoni presentades el passat mes de desembre.