La Rambleta acollirà el pròxim 15 de juny a les 20.30 hore, l'estrena de «Family(és)», una coproducció entre el centre cultural i la companyia Teatre de l'Inestable que planteja interrogants sobre la fragilitat de la família i la casa com a estructura consistent subjecta als vaivens del dia a dia.

Dirigida per Jacobo Pallarés-codirector de Inestable-, «Family(és)» inclou textos i relats signats per nou autors: Maribel Baiona, Jacobo Pallarés, Rafael Palomares, Marcelino Martin Valent, Joao García Miguel, Iaia Cárdenas, Rosa Molero, Gabi Ochoa i Mertxe Aguilar, nou pares i mares que descriuen diferents estructures familiars marcades per realitats socials complexes i pròpies de la societat moderna. Protagonitzen i donen vida a aquests relats Maribel Baiona, Paula Miralles, Ruth Palonés i Juan Andrés González, detallen els responsables del muntatge a través d'un comunicat.

L'estrena de la peça coincideix amb l'aniversari dels 20 anys de la companyia i s'assenta en un llenguatge artístic amb caràcter social, un codi que ja li és propi.