El programa musical de la Diputació de València, Sona la Dipu, comença la seua edició 2018 amb dos grups clàssics en el concurs, les formacions La Habitación Roja i La Pegatina. Una primera semifinal en la qual es mesuraran els grups Twise, Periferia Norte i L´Home Brut el pròxim 22 d'agost a Ontinyent. Els valencians La Habitación Roja i el grup català La Pegatina repetixen en el Sona la Dipu on ja van ser cap de cartell en l'edició de 2017.

El primer concert de la present edició comptarà amb multitud d'estils que van des del pop-rock en valencià de L´Home Brut fins a l'hip-hop i la crítica social de Periferia Norte, passant per Twise, un grup que ofereix gèneres que abasten des del soul més clàssic, fins al jazz contemporani, afro beat, funk i hip-hop.

El Sona la Dipu continuarà el 25 d'agost amb la segona semifinal, amb La Raíz i Desakato acompanyant als grups del Sona la Dipu a Requena. Ja al setembre, el dia 7, Orozco actuarà en Moncada amb Mueveloreina i l'endemà ho faran Sidecars, Varry Brava i Badlands a Manises.

En el Camp de Túria

La final d´aquesta edició del Sona, el 22 de setembre a La Pobla de Vallbona, serà el concert més rocker amb les actuacions de dos clàssics: Mago de Oz i Siniestro Total. L'últim concert de gran format serà a Gandia el 28 de setembre, on el grup natiu Zoo i el raper Rayden i el grup català Sense Sal compartiran cartell amb el guanyador del Sona la Dipu 2018.