La Fundació Palau dels Arts durà a terme missions comercials i promocionals de l'auditori en mercats internacionals i presentarà la temporada 2018-19 a Berlín (Alemanya), en una acció que comptarà amb la presència del nou director artístic dels Arts, Jesús Iglesias, i la participació del Centre de Perfeccionament Plácido Domingo.

El ple del Consell va autoritzar ahir la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i la Fundació Palau dels Arts Reina Sofia per a dur a terme accions de promoció i màrqueting de la cultura de la regió.

L'Agència Valenciana del Turisme contribuirà econòmicament en les actuacions de promoció i màrqueting de la cultura amb un import màxim de 440.000 euros i la Fundació Palau dels Arts es compromet a realitzar diferents accions de promoció i màrqueting, com l'emissió en els canals Mezzo, Mezzo Live HD i Mezzo Live World de dues produccions i la transmissió en directe d'una d'elles en Opera Vision. A més, es produirà l'òpera Turandot de Puccini, que es representarà en el Palau dels Arts durant el mes d'octubre en 6 funcions.

També es durà a terme una campanya publicitària d'anuncis i articles en les revistes especialitzades i en mitjans de premsa generalista, tant de la Comunitat com a nacionals i internacionals, dels espectacles programats en 2018, així com de la programació de la temporada 2018-2019.