El parc municipal Benjamín March Civera de la Pobla de Vallbona acollirà una nova cita amb el certamen musical Sona la Dipu el pròxim dissabte, 22 de setembre. Al llarg de la nit, Mägo de Oz i Siniestro Total, convidades de luxe, voldran demostrar per què són dos de les formacions més longeves del rock estatal. D´altra banda, els grups Fuego Amigo, Linqae i Samuel Reina protagonitzaran l´última semifinal del concurs musical per a nous valors organitzat per la Diputació de València.

A finals del passat mes d´abril, Mägo de Oz va començar la gira per a celebrar els seus trenta anys de trajectòria. El tour seguirà fins al mes d´octubre i la Pobla de Vallbona serà una de les seixanta localitats per on passarà el grup encapçalat per Txus di Fellatio i les seues festes d´aniversari.

Siniestro Total va debutar el juny de 1982 i més de trenta anys després Julián Hernández es manté al capdavant de la formació i segueix donant mostres de la seua qualitat com a lletrista i músic, la qual cosa voldrà reafirmar a la Pobla de Vallbona el dissabte.

Eixa mateixa nit, la localitat del Camp de Túria serà testimoni de la quarta semifinal del certamen Sona la Dipu. Fuego Amigo, Linqae i Samuel Reina són les bandes que intentaran convèncer el jurat per aconseguir la seua classificació per a la final del concurs.

Aquesta fase de la competició s´hauria d´haver celebrat el passat 8 de setembre a Manises, però la baixa mèdica del cantant de Sidecars va obligar a suspendre l´espectacle.

D´esta manera, la final del Sona la Dipu tindrà lloc el divendres, 28 de setembre, a Gandia. Per últim, el guanyador del certamen es donarà a conèixer en octubre en la Ciutat de la Ceràmica.