Les melodies i harmonies de la Banda Primitiva de Llíria s´uniran a les veus de Pep Gimeno «El Botifarra», Carmen París i Krisha en una fusió d´estils irrepetible. Serà el pròxim divendres 28 de setembre, en el Concert de la Baixà, un espectacle que la Regidoria de Festes ha reservat per a la vespra del dia de la festivitat de Sant Miquel.

A partir de les 23 hores, començarà este mestissatge entre la música clàssica de la Banda Primitiva, l´aposta per la recuperació de la musica folklòrica tradicional valenciana de Pep Gimeno «El Botifarra»; la fusió de la música aragonesa amb estils com el jazz o el blues, que són la senya d´identitat de Carmen París; i la música pop actual de Krisha. Al llarg del concert, els artistes interpretaran cançons en solitari, però també hi haurà duets especials preparats per a l´ocasió i una actuació conjunta, que farà més patent esta amalgama d´estils única.

El Concert de la Baixà repetix este format, que vincula a les dos bandes de la localitat amb artistes de pop, rock i altres estils, per quart any consecutiu. L´any 2015, la Unió Musical va compartir escenari amb Celtas Cortos. El 2016, Pep Gimeno «El Botifarra» es va unir a la música de la Banda Primitiva. I el passat any, els músics de la Unió actuaren amb Barón Rojo.