L´aposta pels valors feministes que s´ha fet a la Plaça del Llibre en esta última edició així com per apropar-se als més joves s´ha vist reflectida en les dades de les obres més venudes. D´una banda, no només se li va donar un pes important als textos amb temàtica de gènere, sinó que gran part de les presentacions estigueren protagonitzades per dones, ja fora pels seus papers com autores, editores o periodistes. D´altra, moltes de les activitats programades estigueren adreçades a xiquetes i xiquets.

Així, el rànquing de les 20 obres més adquirides està encapçalat per Dones valencianes que han fet història (Bromera), de Sandra Capsir i Maria Viu, un llibre il·lustrat que recull la trajectòria de 30 dones valencianes que han fet història en àmbits com la ciència, la música, la pintura o els esports. Després de la multitudinària presentació, la qual tingué lloc el diumenge de matí, les escriptores passaren per l´Espai d´Autores, on es va formar una llarga cua de persones que esperaven perquè els seus exemplars foren signats.

En segon lloc es troba Contem històries de dones d´ací (Vincle Editorial), de Rosa Roig i Manola Roig. Este llibre fa visible la importància de 30 dones valencianes de la talla de Maria Blasco, Isabel-Clara Simó, Concha Piquer o Carme Alborch. L´estil i el llenguatge emprat en esta obra permet que la reivindicació d´estes figures femenines puga també ser transmesa tant a les persones més joves com a les d´edat més avançada.

Al rànquing apareix també un altre text de temàtica feminista. Es tracta de Les dones invisibles (Perifèric Edicions), de Mercè Viana, una història fictícia però molt real que narra la vida d´una jove índia que, després de la mort del seu home, és repudiada per la família d´este.

Pel que fa a les obres infantils i juvenils, a la classificació apareixen quatre més. La primera, a la posició número 5, és Violeta i el llop (Bromera), de Mònica Richart. També es troba El pirata Pataxula i el tresor de Gamerús (Bromera), de Bertomeu i Empar Bou. Per baix estan El drac del patriarca (Edelvives), d´Alícia Casanova Belda i David Gonzàlez, Jo sóc així i això no és un problema (Ed. Vincle), de Fani Grande i, per últim, se situa El monstre de colors (Ed. Flamboyant), d´Anna Llenas Serra.

El gènere de narrativa està encapçalat per Narcís o l´onanisme (Drassana), de Carles Fenoll, que se situa en la tercera posició dels més venuts. Just per darrer, es troba Heidi, Lennin i altres amics (Bromera), escrit per Joanjo Garcia. A la classificació també es troben El barri de la Plata (L'avenç), de Julià Guillamon, A la platja de Camús (Edicions del Bullent), d´Elvira Cambrils, i La bona lletra (Lletra Impresa), de Rafael Chirbes, a més de l´obra de Mercé Viana de la qual s´ha parlat anteriorment.

Pel que fa a les obres de poesia, Amor sense casa (Angle Editorial), de Sebastià Portell, ha sigut el títol més venut. Al rànquing també apareixen Poesia completa: 1976-2016 (Institució Alfons el Magnànim), de Marc Granell, i Veles (Eumo), de Pau Sif.

Dels títols de no ficció, la primera obra que apareix a la classificació darrere de les anteriorment esmentades, en la sisena posició, és Tot entra en el pes (Ed. Vincle), de Toni Mollà. En les posicions 10 i 11 es troben respectivament València no s´acaba mai (Drassana), de Vicent Baydal, i Gastronomia i cuina valenciana (Triangle), de Toni Monné, Ana Torróntegui i Oriol Aleu. Finalment, en la posició 15 es troba El temps guanyat (Institució Alfons el Magnànim), de Vicent Esteve Montalvà.