09 de noviembre de 2018
09.11.2018

El Musical celebra anys amb Mercedes Peón i Cora Novoa

El teatre cumplix el seu tercer aniversari amb una festa demà dissabte a les 22 hores amb dos concerts d'entrada gratuïta

09.11.2018 | 04:15
El Musical celebra anys amb Mercedes Peón i Cora Novoa

El Teatre El Musical celebra el seu tercer aniversari demà dissabte 10 de novembre a partir de les 22 h amb una gran festa en la qual les protagonistes seran Mercedes Peón que presentarà el seu nou treball «Deixaas» i Cora Novoa que farà sonar la seua música per primera vegada a Espanya després de presentar el seu nou disc «Mental Diary» en el Tate Modern de Londres. L'entrada serà gratuïta amb invitació que podran arreplegar-se fins demà en les taquilles del teatre.

La festa d'aniversari començarà amb el concert de Mercedes Peón, la Björk gallega com alguns crítics l'han qualificat, que presentarà «Deixaas» el seu cinquè treball discogràfic en el qual, sense abandonar l'arrel i la tradició que l'ha convertit en una de les artistes internacionals més carismàtiques del world music, incorpora una faceta summament contemporània i avantguardista, s'inspira en espais industrials a força d'un minuciós treball de camp amb enregistraments de sons reals de maquinària pesada, realitzades en drassanes navals, incorporant tota la potència estètica i evocadora del format spoken word així com aportant el contrast de l'atmosfèric piano.

Després del concert de Peón serà el torn d'una altra de les artistes més internacionals del panorama musical espanyol. Cora Novoa també està d'estrena i el Musical serà la seua primera actuació a Espanya després de la presentació del seu nou disc «Mental Diary» el passat 1 de novembre en el Tate Modern de Londres. Porta treballant en la indústria musical des de fa més de 10 anys i ha trepitjat escenaris tan importants com el del festival Sonar de Barcelona i el dissabte convertirà el hall del TEM en una pista de ball. Després del seu pas per València continuarà la seua gira mundial que li portarà a Barcelona, Bilbao, París, Lió o Nova Delhi.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook