El Festival Deleste finalitzat la seua setena edició amb una assistència «rècord» que ha plenat el Palau de la Música de València amb 1.700 persones i dotze propostes musicals repartides durant tot el dia, des de les 11 fins a les 3 de la matinada.

Així, segons ha indicat l'organització en un comunicat, aquest espai de la ciutat es consolida amb la seua proposta d'obrir-se a totes les músiques i es converteix per un dia «en el temple del rock, indie i pop».

Los Planetas, el gran reclam de Deleste 2018, interpretaren davant un auditori ple l'àlbum més important dels seus vint anys de carrera, Una semana en el motor de un autobús. Un espectacle «molt especial» al costat del quintet de corda Cosmotrío i David Montañés al piano.

En aqueix mateix espai La Bien Querida, Sr. Chinarro i El Petit de Calç Eric posaren la nota musical a l'interior. En la terrassa des de primera hora del matí es succeiren les actuacions de Fuego Amigo, Els Jóvens, Wind Atles, Marem Ladson, Els Invaders, Los Punsetes i Tversky; i la fi de festa fou a càrrec de The Basement Sound System.