El pròxim dimarts, el Centre Cultural La Nau de la Universitat de València acollirà la conferència «Cos d'embarassada sense embrió. Literatura i maternitats», de la pintora, escriptora i il·lustradora Paula Bonet dins del cicle Dones creadores, organitzat per l'Escola Europea de Pensament Lluís Vives del Vicerectorat de Cultura. L'acte tindrà lloc al Paranimf a les 19 hores i l'entrada és lliure fins a completar-ne la capacitat.

La conferència té com a objectiu donar a conéixer el seu últim treball, Roedores. Cuerpo de embarazada sin embrión (Literatura Random House, 2018), un díptic compost pel diari dels seus dos avortaments i un bestiari pintat que pretén posar fi al tabú de les pèrdues gestacionals. El llibre trenca una llança a favor de les dones per a unir-se al debat feminista i gaudeix d'un gran acolliment per part del públic i de la crítica.

En octubre del 2018, Paula Bonet (Vila-real, 1980) va rebre l'Alta Distinció de la Generalitat Valenciana i va ser guardonada amb la Medalla al Mèrit Cultural. En l'actualitat treballa en les pintures per a El año del pensamiento mágico (Literatura Random House, 2019) de Joan Didion i en una exposició de pintures i gravats que es podrà veure pròximament a València.