07 de diciembre de 2018
07.12.2018

Sala d'exposicions Carmen Alborch

Picanya bateja el seu espai municipal d'art amb el nom de l'exministra socialista valenciana

07.12.2018 | 04:15
Sala d´exposicions Carmen Alborch

L'Ajuntament de Picanya va celebrar dimecres l'acte d'inauguració de la renovada i ampliada Sala Municipal d'Exposicions 'Carmen Alborch'. Per acord unànim de tots els grups presents al ple municipal, este espai cultural, en la seua nova etapa, durà el nom de la que fou Ministra de Cultura, escriptora i lluitadora per la igualtat i les llibertats, Carmen Alborch.

Amb este reconeixement, el poble «vol agrair l'especial vinculació de Carmen a Picanya, un municipi del que sempre es declarà admiradora i en el que sempre vam poder comptar amb la seua presència i complicitat per a qualsevol acte» han explicat fonts municipals.

Així «vam disfrutar de la seua presència en activitats viculades al món de la literatura, de la lluita per la igualtat de les dones, en inauguracions... ara serà la nostra sala d'exposicions, un espai vinculat a la cultura i a l'art, qui recordarà al nostre poble a esta dona exemplar», han afegit.

Més gran i moderna

La renovada Sala d'Exposicions de Picanya ha guanyat un nou espai superior, amb una important ampliació de l'espai expositiu. A més, s'ha fet completatment accessible amb la instal·lació d'un ascensor que connecta l'escenari, el nivell de la plaça i la Sala d'Exposicions. Estes obres també s'han aprofitat per  a la construcció d'un lavabo i un nou magatzem que ha permés recuperar per a la sala l'espai ocupat per l'antic magatzem. 

El resultat final és una sala molt més gran, completament accessible i multiusos que permetrà acollir exposicions de major tamany (fins i tot dues exposicions alhora) i també esdeveniments de xicotet format com ara presentacions de llibres, xerrades...

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook