10 de diciembre de 2018
10.12.2018
Levante-emv

Les Arts ofereix la seua primera activitat artística dirigida a menors de 3 anys

09.12.2018 | 22:50

El Palau de les Arts oferirà, a partir del pròxim dimecres, la seua primera activitat artística dirigida a bebès de fins a 36 mesos, el projecte educatiu «Babies ONLY». Aquest projecte educatiu, dins de les activitats del Programa didàctic 2018-2019, ha sigut coproducido amb l'Institut de dansa educocreativa i social, especialitzat en projectes de promoció, formació, investigació i innovació en l'àmbit de la dansa en societat, i que presideix Alicia Herrero.

El muntatge, de 45 minuts de durada, inclou dansa, música i arts escèniques. En una de les sales d'assaig de Les Arts, Alicia Herrero al costat de dues ballarines més desenvolupen la part coreogràfica, que constitueix l'eix vertebrador de l'activitat. Mentre, la soprano Vittoriana D'Amicis i el baríton Arturo Espinosa, del Centre Plácido Domingo- acompanyats al piano per José Jaime Hidalgo- interpreten cançons infantils franceses. Les Arts ha programat set sessions de 'Babies ONLY' els dies 12, 16, 17 i 18 de desembre.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Femar


Blog 'Pren la paraula'


La vella normalitat no era gens normal 

Reflexions de llengua, normativa i sociolingüística de Josep Lacreu, cap de la Unitat de Recursos Lingüisticotècnics de l'AVL

 La paraula del dia