La Biblioteca Valenciana Digital Bivaldi ha incorporat en la secció de 'Biblioteques d'autor' la relació d'obres produïdes en el taller tipogràfic de la impressora valenciana Jerònima Galés en el segle XVI. S'ha creat un portal temàtic amb una breu biografia de la impressora, imatges d'interés, enllaços a recursos externs i una cerca dedicada sobre el conjunt de la seua obra. La informació d'enllaços externs connecten amb el portal de la Biblioteca Nacional d'Espanya que té sobre Jerònima Galés en el marc d'impressores espanyoles del segle XVI, amb la monografia 'La impressora Jerònima Galés i els Mey', editada en valencià l'any 2012 per la Biblioteca Valenciana Nicolau Primitiu, i escrita per Rosa M. Gregori Roig, amb la Societat Bibliogràfica que porta el seu nom, Jerònima Galés, i amb un article de l'humanista i bibliòfil Rafael Solaz que analitza un sonet que va escriure Jerònima Galés.

Tota la informació es pot consultar en línia des del portal consultar ací i estarà enllaçada des de l'entrada que Viquipèdia dedica a Jerònima Galés, com s'ha fet amb la BNE, i qualsevol altre portal d'estudis educatius i d'investigació.

Jerònima Galés va dirigir un dels tallers d'impremta més importants després de morir el seu marit, l'impressor flamenc Joan de Mey Flandro, en 1556. Diversos centenars d'obres van eixir del taller familiar durant la direcció en solitari de Jerònima, que en 1559 va contraure matrimoni en segones noces amb Pedro Huete, oficial impressor del seu taller, del qual també enviudaria. Tres dels seus sis fills van continuar amb l'activitat: Felip Mey, Pere Patrici Mey i Aureli Mey, que van constituir una saga familiar de prestigiosos impressors.

En les seues obres impreses, Jerònima Galés figurava com a «viuda de Joan Mey», «a casa de Joan Mey», «Joan Mey», «Pedro Huete», «viuda de Pedro Huete», la qual cosa és un exemple d'invisibilitat de les dones en la vida pública.