La gran festa de les feretes valencianes enceta l'any a la capital del Túria dintre del programa d'activitats de Menut Palau. Els dies 3 i 4 de gener de 2018 el festival Feretes i Cançonetes s'instal·la al Palau de la Música de València amb un complet programa d'activitats, tallers, ludoteques, exhibicions, jocs populars i per descomptat, concerts. Concretament seran al voltant de vint els espectacles que se celebraran el primer dijous i divendres de l'any. El dijous 3 de gener els grups ZOO, Ramonets, Rodamons, Dómisol Sisters, Trobadorets, Jonatan Penalba, i Herba Negra oferiran concerts al bell mig de les sales Iturbi, Rodrigo i al pati del Palau. A més a més, els espantacriatures més coneguts de l'imaginari valencià desfilaran en cercavila pels voltants del Palau de la Música.

Mentre que divendres, 4 de gener, continua la ronda de concerts especialment pensats per a què els més menuts i estimats de la casa gaudeixen de la música en valencià. Dani Miquel i la seua nova formació La mare carabassera, The Pengüins (Reggae per xics i xiques), Gigatrín, la Kids Band (Sedajazz) i el contacontes Uhuru: 3 històries africanes, de Carles Enguix emplenaran amb les seues propostes musicals les instal·lacions d'un edifici emblemàtic. A més, gaudirem de les obres teatrals Astrolabi, de la mà de la companyia Disparatario, Dos princeses barbudes i La terra dels babaus, de la companyia El ball de Sant Vito. En tots dos casos les actuacions començaran al voltant de les 10:30 hores i es prolongaran fins a les 19:30 hores. Entre les 14:30 hores i les 16 hores hi haurà una pausa per a dinar.

A més de gaudir de la música en valencià, els xiquets i xiquetes podran participar en els distints tallers. El taller de màscares, malabars i xapes s'han pensat per a feretes amb ganes d'experimentar el món de la fantasia i la creativitat. El de muixeranga, per la seua banda, s'organitza gràcies a la col·laboració de la Jove Muixeranga de València. Hi haurà també espai per introduir als més joves al fantàstic món de la música a través d'una jornada on es posaran en pràctica l'art de la improvisació, amb tallers de música i rap.