Jordi Savall oferirà el concert de clausura del Festival Música Antiga Sagunt 2018 (MusAS) Folias & Romanescas. L'esdeveniment tindrà lloc a l'Auditori Joaquín Rodrigo el pròxim 2 de febrer a les 19.30 h. L'edició d'este festival, que va començar a l'octubre de 2018, finalitza amb el concert de Jordi Savall. Les entrades es poden aconseguir en la plataforma online Servientradas i el mateix dia de l'esdeveniment a l'Auditori Joaquín Rodrigo amb un preu d'11 euros. Este esdeveniment està emmarcat dins de la programació especial de Sagunt com a Capital Cultural.

Jordi Savall i Bernadet és un violagambista, director d'orquestra i compositor especialitzat en música antiga. És un dels artistes més importants de la música antiga en l'actualitat. Ha dirigit orquestres de prestigi com l'Orquestra Simfònica Fundació Calouste Gulbenkian, l'Orquestra Camerata de Salzburg, la Wiener Kammerorchester i la Philarmonia Baroque Orchestra de San Francisco.

Ha sigut guardonat en nombroses ocasions com un dels reivindicadors més excepcionals de la música antiga. La seua discografia supera el centenar d'enregistraments en diferents segells, pels quals ha rebut més de cinquanta premis internacionals.

El Festival MusAS va començar amb la quarta edició a l'octubre de 2018 com un dels referents de la recuperació del patrimoni, de la memòria musical, la difusió d'estes músiques i el suport a grups i intèrprets especialitzats en música antiga. En l'edició de 2018 van participar artistes i grups com Cantoría, Eloqventia, Raquel Andueza, L'Arcàdia, i Forma Antiqva. El colofó el posarà Jordi Savall, protagonitzant el concert de clausura a un festival que s'ha consolidat com un dels més importants en la matèria.