La Biblioteca del Museu Valencià d'Etnologia reivindicarà l'imaginari valencià de la por en una trobada de «Espanta la por» al costat de biblioteques públiques i museus etnològics locals dimecres que ve. «Espanta la por: per Tots Sants monstres valencians» és la campanya amb la qual el Museu Valencià d'Etnologia reivindica, al voltant de la festivitat de Tots els Sants, l'imaginari valencià de la por des de l'any 2016, explica la Diputació de València en un comunicat.

Al llarg d'aquesta trobada, s'avaluarà el treball realitzat amb l'anàlisi dels resultats de l'enquesta enviada per la Biblioteca del Museu d'Etnologia, a la qual han respost 77 biblioteques i museus. Es tracta d'una iniciativa dels professionals que treballen en la Biblioteca del Museu Valencià d'Etnologia i que ha rebut el suport de l'adreça del museu i de l'àrea de Cultura de la Diputació.

A la jornada assistirà el diputat de Cultura, Xavier Rius, per a conèixer de primera mà el treball dels i les professionals de les biblioteques públiques, per a poder, així, intercanviar impressions amb ells.